reede, 25. detsember 2015

2015 Hooaja kokkuvõtte

Tervist! Võtaks siis hooaja 2015 korralikult kokku. Aasta alguses jaanuaris polnud mõttes ega plaanis et sellest aastast võib mingisugune arenguaasta tulla. Jaanuar, Veebruar, Märts möödusid enamjaolt jõusaalis treenides ja jalgpalli trenni tehes , mingit mõtet ega tarkust selles polnud , lihtsalt hoidsin end  vormis. Esimesed jooksu trennid sai tehtud aprilli alguses ja see ei olnud eriti kerge kuna jõusaaliga olid lisakilod kehale kogunenud ,
Hooaja avastart sai tehtud Rannametsa Luitejooksus
 Jooks tuli väga raskelt kui aus olla , esimene kahe kilomeetriga oli näha et talvel polnud jooksu teinud ja mahtu polnud. Peale seda oli selge et nüüd läheb trenni tegemiseks , ühesõnaga äratas mind üles.
Peale seda sai suures osas osaletud Pärnumaa Aastajooksudes kus alguses ei saanud vedama ja pärast pidama. 1500m krossi parimaks jäi 4:48 ning 5000m metsajooksu 16:32.
Suvel osalesin ka staadionijooksudel aga mitte niipalju kui oleks võinud kuid oma debüüdi EMV sain tehtud Juunioride arvestuses kus küll tulemus jäi loodetust kehvemaks . 1500m väga palvas ilmas kõigest 4:37 ning just nädal tagasi olin jooksnud Võrus Rukkilillemängudel 4:31 mis tuli üsna kergelt minujaoks ja lootus oli et EMV jooksen alla 4:30 aga võta näpust. Aga sain väärt kogemust ja õpetunni juurde , 2016 kindalast olen targem ja kogenum et juba tulemus teha.
Õieti käima ja hea vormi võib öelda sain endale august lõpus just enne Jüri Jaansoni Kahe silla Jooksu. Pulss langes Km Ajad tõusid , kõik liikus õiges suunas. Ja just nimelt seal mu õige tulemus ja sähvatus tuli

Juuniorite 3koht.
Sélles jooksust tundin rahulolu et töö oli asja eest jooksin oma 2014 aasta aja tugevalt üle.
10km rekordiks sain 35:34
Nädal oli jäänud SEB tallina poolmaratonile kus tahtsin samamoodi korraliku isikliku rekordi ja lihtsalt tugeva jooksu teha.
Stardis oli hea enesetundega , ja esimed km oli loodustandvad 3.30 kandis ja liikusin hästi grupis. Poolel maal ehk 10,5 Km jõudsin ajaga 38:19 ja liikusin 1:18 graafikus aga siis järsku 12-13 km peal läks uskumatult raskeks km ajad vajusid juba üle 4 jne. Ja kuidagi lõpuni ära ikka veersin ja teine pool siis 45 minutiga ja lõppajaks 1.25.03 mis oli muidugi pettumus ja elu läheb edasi.
Septembri lõpuni tegin trenni korralikult edasi et juba oktoobri võistlusteks valmis olla , vorm paranes veelgi.
4 oktoober oli Paide-Türi rahvajooksu stardis
 
13,6km-49:34,6 M-18 vanuseklassi 2koht
Sealt sai mul sügisene hea vorm hoo üles kui oktoobris häid tulemusi tegin
Pärnumaa Kadrijooks 3koht
Tõstamaa jooksu 1koht
Esimene nimega number
 
Suure hooaja võib öelda et lõpetasingi Pärnu Kahe Staadioni Jooksuga kus tulemuseks 7koht ja MJ 2 koht.
 
7,5 km ajaga 25:32
Ja suures plaanis selline mu hooaeg 2015 olingi , loodan et hooaeg 2016 tuleb veel edukam ja et areng et toimuks. Soovin kõigile Uut Edukat aastat!!








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar