pühapäev, 21. jaanuar 2018

Sportlik laupäev

Jaanuari eelviimase laupäeva (20.01.18) sisustasin Tallinna spordihallis lõike joostes ning "magustoiduks" käisin Sparta spordiklubis saalihokit harjutamas, kuna järgmisel laupäeval toimub jooksuklubide saalihoki turniir ning pühapäeval Eesti karikavõistlused.
Esmalt seadsin sammud Tallinna spordihalli. Halli sisenedes nägin meeldivalt palju tuttavaid nägusid, mis kindlasti lisas Mullegi rohkem energiat, et maksimaalselt algaval treeningul pingutada. Lisaks sellele harjutasid hallis olümpiavõitja Gerd Kanter ja Rio olümpia neljas mees Martin Kupper. Soojendusjooks, võimlemine, venitused, kiirendused tehtud algas intervallide jooksmine. 100m + 200m + 300m + 400m kolm seeriat ning 1*500 ja 1*1000m. Mõni kergem, teine raskem! Tartaanil lõigud "lõhutud", lõdvestus sörk ja venitused tehtud oligi aeg otsad hallis kokku tõmmata.
Järgmine peatus oli Sparta spordiklubis, kus Täppsportlastega valmistusime jooksuklubide saalihoki turniiriks, mis toimub juba eeloleval laupäeval.  Mängisime mõnusalt poolteist tundi hokit, mis vahelduse mõttes pakkus vägagi mõnusa ning rahuloleva emotsiooni. Sai joostud, väravaid sahistatud, sööte jagatud jms. Oleme kindlasti valmis turniiril teistele lahingut pakkuma, kuid tsiteerides klassikuid - "Tähtis pole võit, vaid osavõtt". Kokkuvõttes oli raske ja väsitav päev, kuid sellepealt tugevamaks saadaksegi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar